Διαδικτυακό
ΚΔΑΠ ΜΕΑ Εν Εργω

Διαδικτυακό ΚΔΑΠ ΜΕΑ Εν Εργω

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΕΝ ΕΡΓΩ  με στόχο τη δημιουργική  απασχόληση και την ποιοτική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών με αναπηρία  και  δεδομένης της αναστολής της τυπικής λειτουργίας του λόγω των ληφθέντων μέτρων για τον περιορισμό του νέου κωρονοιού,  εγκαινιάζει  το Διαδικτυακό ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΕΝ ΕΡΓΩ.

 Οι εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΕΝ ΕΡΓΩ ετοιμάζουν καθημερινά με πολλή αγάπη, μεράκι και επαγγελματισμό ποικίλες δημιουργικές δραστηριότητες σε διάφορες μορφές (βίντεο, κείμενο, εικόνες) οι οποίες αναρτώνται στην ιστοσελίδα του κέντρου.  Στην ιστοσελίδα επίσης θα αναρτώνται επιστημονικά άρθρα ποικίλης θεματολογίας, βιβλιοπροτάσεις και συνεντεύξεις.  Παράλληλα τίθεται σε λειτουργία  το web radio (διαδικτυακό ραδιόφωνο)  του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΕΝ ΕΡΓΩ.

Έτσι, οι γονείς θα μπορούν να συνδέονται στο διαδικτυακό τόπο καθημερινά από υπολογιστή, tablet ή smart phone και να παρακολουθούν βίντεο, να  <<κατεβάζουν>> εκπαιδευτικό υλικό και να ακούνε ζωντανές εκπομπές στο web radio του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΕΝ ΕΡΓΩ.  Για την υποστήριξη και την επικοινωνία των γονέων και των παιδιών με τους εκπαιδευτικούς της δομής  αλλά και τη συνέχιση της καθημερινής επαφής δημιουργείται ομάδα στο Viber και στο Messenger.

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα  με τη βοήθεια των γονιών τους να απαντούν στους εκπαιδευτικούς με μήνυμα, να συμμετέχουν σε δράσεις, να αποστέλλουν βίντεο  και φωτογραφίες από τις δραστηριότητες που υλοποιούν στο σπίτι τους.